TPS1100

Svi TPS1100 instrumenti su standardno opremljeni sa laserskim viskom smještenim u vertikalnoj osi. Zahvaljujući tome TPS1100 može se pomoću crvene laserske točke centrirati brzo i točno iznad željene točke na terenu.

A-verzije imaju mogućnost automatskog prepoznavanja cilja ATR), što omogućava brzo i lako mjerenje. U ATR modu fino viziranje je automatsko. U LOCK modu TPS
vrši automatsko praćenje navizirane prizme.

TPS1100 instrumenti su raspoloživi u različitim modelima u različitim klasama točnosti. Nove tehnologije su omogućile da mjerni postupci budu u velikoj mjeri automatizirani, donoseći brojne prednosti kao što su kraća vremena mjerenja, jednostavniji rad iveća efikasnost.

  • R verzije imaju laser sa vidljivomcrvenom zrakom.
  • EDM može biti promijenjen između dva operacijska moda: mjerenja sa normalnim Infracrvenim ili sa vidljivim crvenim laserom. Sa crvenim laserom, vam nije potreban refktor za mjerenje dužina. Sa infracrvenim, možete mjeriti udaljenosti veličine i do sedam kilometara.
  • EGL svjetlo za usmjeravanje je opcionalni dio opreme za pomoć pri usmjeravanju u pravac vizure. Smješteno je u durbinu i blica, tako da osoba koja nosi reflektor može dovesti sebe u pravac linije vizure instrumenta.
  • RCS1100 sistem za daljinsku kontrolu je dodatna opcija, koja omogućava daljinsku kontrolu totalnih stanica. Instrument može biti kontroliran ili direktno sa instrumenta ili preko RCS1100. U kombinaciji sa A-verzijama on omogućava operateru da radi sam.

Mjerenja također mogu biti vršena i kontrolirana iz područja koje se mjeri. Leica Geosystems nudi Aplikacijske programe za mnoge različite geodetske
poslove. Samo izaberite softver koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Najam

Ako trebate optički nivelir, laserski nivelir ili možda čak totalnu stanicu ili GPS, ali Vam treba samo za obaviti jedan posao i ne isplati Vam se kupovati uređaj, u našoj ponudi ćete naći širok spektar uređaja koji će zadovoljiti Vaše potrebe. Također uz uređaj možete iznajmiti i kompletan pribor koji Vam je potreban da obavite posao (stativ, letva, štap, prizma, …).

Pošaljite upit

Servis

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. Vam u suradnji sa tvrtkom GeoWILD d.o.o. nudi kompletan servis mjernih uređaja i pribora. Servis je ovlašten od principala Leica Geosystems i posjeduje certifikate za servisiranje nivelira, totalnih stanica i pribora. Pročitajte više

Kontakt informacije

Nalazimo se na adresi Savska cesta 144a, Zagreb (Trešnjevka)
  • Tel: 01 / 309 47 90
  • Fax: 01 / 309 47 91
  • GSM: 098 / 90 25 345
  • Radno vrijeme: pon-pet 08.00 – 16,00