O nama

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. je sestrinska tvrtka GeoWILD-a d.o.o. iz Zagreba koji je generalni zastupnik za švicarsku tvrku Leica Geosystems koji se bavi proizvodnjom i prodajom mjernih uređaja i opreme za građevinarstvo i geodeziju.

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. vam nudi rabljene mjerne uređaje i opremu iz cjelokupnog programa Leica Geosystems-a po iznimno povoljnim cijenama. Uz svaki instrument dolazi certifikat o ispravnosti i jamstveni list (važi od 6 mjeseci do 1 godine).

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. Vam također osigurava i servis sve kupljene robe i širok asortiman rezervnih dijelova. Za svaki servis se možete naručiti telefonski ili putem e-maila kako bismo izbjegli nepotrebno čekanje i uštedjeli Vaše dragocjeno vrijeme.

Sjedište tvrtke Dekris usluge d.o.o. je u Savskoj cesti 144a, Zagreb i možete nas kontaktirati svaki radni dan od ponedjeljka do petka od 08,00 do 16,00 h na telefone, a izvan radnog vremena po dogovoru na mobitel ili putem e-maila. Na svaki upit ćemo rado odgovoriti.  Veselimo se uspješnoj suradnji na obostrano zadovoljstvo.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju

Dekris usluge d.o.o.

Najam

Ako trebate optički nivelir, laserski nivelir ili možda čak totalnu stanicu ili GPS, ali Vam treba samo za obaviti jedan posao i ne isplati Vam se kupovati uređaj, u našoj ponudi ćete naći širok spektar uređaja koji će zadovoljiti Vaše potrebe. Također uz uređaj možete iznajmiti i kompletan pribor koji Vam je potreban da obavite posao (stativ, letva, štap, prizma, …).

Pošaljite upit

Servis

Tvrtka Dekris usluge d.o.o. Vam u suradnji sa tvrtkom GeoWILD d.o.o. nudi kompletan servis mjernih uređaja i pribora. Servis je ovlašten od principala Leica Geosystems i posjeduje certifikate za servisiranje nivelira, totalnih stanica i pribora. Pročitajte više

Kontakt informacije

Nalazimo se na adresi Savska cesta 144a, Zagreb (Trešnjevka)
  • Tel: 01 / 309 47 90
  • Fax: 01 / 309 47 91
  • GSM: 098 / 90 25 345
  • Radno vrijeme: pon-pet 08.00 – 16,00